TRANSPORT – EXPRESS – MOVING – PACKAGE – STORAGE
TRANSPORT – EXPRESS – UMZUG – PAKET – LAGERUNG

Aller siste Hellastur

Da har vi etter nøye overveielse bestemt oss for å legge ned all trafikk til og fra Hellas, og siste tur blir i slutten av juni i år.

Grunnen til at vi bestemmer oss for dette er alle avbestillinger og utsettelser som kommer og som gjør at vi ikke kan utføre planlagte turer.
Vi skjønner at det kan dukke opp ting som gjør at man ikke kan dra som avtalt, men på transport til Hellas er det store utgifter til ferger, som gjør at vi ikke kan kjøre med halvfulle biler begge veier.

Den aller største utfordringen med dette er at når man ikke kan ta turen til Hellas grunnet avbestillinger, så er det andre som har bestilt flybilletter for å være til stede når flyttebilen kommer med flyttegodset eller nødhjelp fra Norge/Skandinavia.
Dette er den aller største grunnen til at vi har bestemt oss for å legge ned, så slipper man kunder som blir missfornøyde når vi ikke kan komme som avtalt.

Vi synes dette er veldig synd, da vi trivdes veldig godt med å kjøre på Hellas, men da får vi heller satse litt mer på de andre landene som vi kjører til.

Ledigplass på siste tur

På vår siste tur har vi pr. i dag ca. 6 m3 ledig på tur til Hellas.
På turen tilbake til Norge har vi igjen ca. 15 m3.

Vi kjører en tur nå i mars og så kjører vi ikke noe mer før siste tur som går i juni.
Vi sier takk til alle våre kunder som har gods til eller fra Hellas, og beklager at dette ikke gikk lenger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

SERVICE • KVALITET • SIKKERHET • PUNTLIGHET

Copyright 2014-2019 | Transport og Lager

Scroll Up