Flytting innland

Små og store oppdrag,
vi utfører alt med kunden i fokus.

Vi hjelper deg med flytting innlands

Ny leilighet, ny bolig – uansett skal du gjennom en prosess. Hos Transport og Lager er vi med deg hele veien, og gir deg råd i alle praktiske detaljer.

Transport og Lager pakker og emballerer. Har leiligheten vanskelig tilgang, f.eks. trang korridor eller heis, kan vi ta flygelet, pianoet eller sofaen ut gjennom vinduet med kran eller flyttelift.

Å flytte dreier seg like mye om respekt for den enkeltes opplevelse av prosessen, som det å pakke og transportere møbler og gjenstander med affeksjonsverdi, fra et sted til et annet. Momenter som stressminner og følelser skal tas hensyn til under flytting.

Mulighetene er mange, og vi har ekspertisen! Vi kan skaffe til veie nødvendig hjelp til montering av elektriske artikler, vaskemaskiner og lignende. Har du behov for lagring tilbyr vi det også.

Flytting i hele Norge

Vi har ukentlige avganger mellom OsloBergenStavanger og Trondheim og på forespørsel utfører vi flyttinger over hele landet.

Vi skal ta deg gjennom flytteprosessen, ikke gjøre den vanskeligere enn den er. Har du spesielle ønsker og behov? Vi strekker oss langt, men sier også fra hvis det er noe vi ikke føler oss komfortable med.

SERVICE • KVALITET • SIKKERHET • PUNKTLIGHET

Copyright 2014-2021 | Transport og Lager AS

Transport og lager LOGO