LAGERHOTELL / 3PL

En tredjeparts logistikkleverandør (3PL) som tilbyr logistikktjenester til bedrifter.

LAGER OG LOGISTIKK

3PL står for «tredjepartslogistikk», og hos Transport og Lager AS har vi opparbeidet oss bred kompetanse innen slik drift. 3PL er outsourcing, og innebærer at en tredjepart, her Transport og Lager AS, tilbyr sine logistikktjenester til bedrifter som trenger dem. Ut fra dine behov kan vi ta over enten hele eller deler av din varekjede, noe som effektiviserer distribusjonen av dine varer og bidrar til økt lønnsomhet for din bedrift. Med solid erfaring, fleksible og skreddersydde rutiner og løsninger, samt den aller beste servicen, tilbyr Transport og Lager AS en omfattende logistikktjeneste.

Fleksibelt lager

Lageret vårt er meget fleksibelt, og kan enkelt tilpasses forskjellige behov. Det er tilrettelagt for plukk og pakking av paller, kartonger, D-pak og stykkplukk. Vi leverer både mellom bedrifter (B2B) og til privatpersoner (B2C), for eksempel ved netthandel.

Kampanjeplukk og kursplukk

Transport og Lager AS tilbyr plukk av materiell til kampanjer og kurs. Skal du fordele plakater, dekorasjoner og arbeidstøy til butikker i forkant av en kampanje? Eller kanskje du skal gi bort handlenett med brosjyrer, skrivesaker, bøker og lignende under et kurs eller en konferanse?

Varehotell for lavere lagerkostnader

Ved å benytte deg av vår varehotelltjeneste vil lagerkostnadene kunne bli lavere, fordi de varierer med hvilket plassbehov du til enhver tid har. Det at kostnaden er variabel gjør at du ikke betaler for mer plass eller håndtering enn det som kreves.

Ny kundeportal

I vår/sommer kommer vi med en helt ny WMS, hvor kunder kan logge seg inn og utføre følgende:

  1. Registrere innkjøpsordre og plukkordre
  2. Holde oversikten over lagersaldo og bestillingspunkt
  3. Oppdatere varenes masterdata
  4. Opprette historiske WMS rapporter
  5. Spor sendinger, ordre etc.
  6. Opprette eller importere fullt kunderegister

Ongoing – WMS

Vi har valgt Ongoing som vårt nye WMS system. Disse støtter en stor del nettbutikk systemer, som gjør det enklere for våre kunder når det gjelder bestillinger til våre lagre.

SERVICE • KVALITET • SIKKERHET • PUNKTLIGHET

Copyright 2014-2021 | Transport og Lager AS

Transport og lager LOGO